Sektörümüze gerekli hizmeti fazlasıyla vereceğimizden eminiz

Habergold.com olarak, Altınbaş Holding Grup'una bağlu "ONSA Rafineri" standında, Kapalı Çarşı Şube Müdürü Kemal İlker beyefendi ile kısaca da olsa, fuar hakkında bilgiler almaya çalıştık. Kısa röportajı siz değerli " Habergold.com" okuyucularının beğenisine sunuyoruz.


Yerli ve yabancı üreticiler, toptancılar, perakendeciler, ihracatçılar, ithalatçılar ve tasarımcıların sektörle ilgili aradıkları tüm yenilik ve gelişmeleri izleyebildikleri Istanbul Jewelry Show, sektöründen aldığı güçle bugün alanında dünyanın sayılı fuarları arasında yer aldığını bu fuar da bir kez daha gösterdi.

Habergold.com olarak, Altınbaş Holding Grup’unabağlu "ONSA Rafineri” standında, Kapalı Çarşı Şube Müdürü Kemal İlker beyefendi ile kısaca da olsa, fuar hakkında bilgiler almaya çalıştık. Kısa röportajı siz değerli " Habergold.com”okuyucularının beğenisine sunuyoruz.

 

-Bize kısaca kendinizden ya da firmanızdan bahseder misiniz?

Firmamız çok süredir, sektörün içerisindedir. Yaklaşık 40 yıla yakındır. Bu sektörün içinde, bu güne ailece geldik, temelden bu işlerin içerisindeyiz. Ben daha sonra "Altınbaş Grup’a” bağlı "ONSA Rafineriden,” yöneticilik anlamında teklif geldiğinde düşünmeden kabul ettim.

Bu firma da, bu üniteyi bir yerlere taşıma hevesiyle, bu göreve talip olduk ve kendi misyonumuz adına da, ONSA Rafineri olarak, gerekli şeyleri fazlasıyla yaprak sektörümüze gerekli hizmetleri vereceğimizden son derece eminiz.

-Şu anda fuar nası geçiyor sizce, izlenimlerinizi alabilrmiyiz?

Şu anda fuar ikinci günü olmasına rağmen gayet başarılı geçiyor, gerek yurt dışı gerekse yurt içi ziyaretçilri tarafından… Bir hareket görülmekte. Sanırım bu diğer günler daha da hareketli geçeceğini zannediyorum. Gezme amaçlı değil de, ticari anlamda iş bitirme amaçlı ziyatetçilerin olması bizi sevindirmektedir. Fuar’ın daha sonraki günlerinin daha yoğun ve faydalı geçeceği inancındayız…

Özellikle, bu iki gün içerisinde İstanbul ve yabancı misafirlerin olduğunu gördük… Ama yarın ve diğer gün İstanbul dışı ziyaretçilerin olacağından kuşkumuz yok…

 

-Fuar’ı ziyaret eden ziyaretçiler, ağırlıklı olarak, genel itibari ile yurt dışından mı yoksa yurt içinden mi?

Şu an, yurt dışı ve İstanbul içi ağırlıklı.. Sanırım hafta sonu daha belirgin olacak. Yalnız şu iki günü değerlendirecek olursak, gördüğümüz kadar, yabancı ziyaretçilerin daha ağırlıkta olduğunu görüyoruz.

-Bu fuar da, aynı sektörden bazı yabancı firmalarında bu fuara katıldığını görmekteyiz. Bu firmalar sizleri etkiliyor mu yoksa zenginlik mi meydana getiriyor?

Çok seslilik her zaman iyidir. Çünkü, neticede uluslar arası bir fuar olduğu için, dunyanın her tarafından katılımcıları bekliyoruz. Biz bir takım şeyleri yaprken, farklı kişilerle de tarlı rekaber içerisindeyiz. Yurt içi olsun, yurt dışı olsun bizim için son derece olumludur.

-Son olarak, fuar’a gelmeyenlere ne önerirsiniz? Tavsiyelerinizi alabilirmiyiz?

Bu ticari bir fuar olduğu için, tabi normal son nokta alıcı perakendeciler için yasak bir fuar, daha profesyonel anlamda üretici ve satıcı anlamında geçen bir fuar olduğu için biz burada bütün sektörler uğraşan arkadaşlarımızı bekliyoruz. Gerek yurt içi gerek yurt dışı…

-Teşekkür ediyorum

Ben teşekkür ediyorum.