Serkan özcan; "T&S Alyans, bayilikler vererek büyüyor"

Fuar esnasında, "T-S Alyans" fuar'ını ziyaret eden "Habergold.com" ekibi..Müşteri temsilci Serkan Özcan'ın Habergold.com'a yaptığı kısa söyleşi ile fuar'ın gidişatını ve firma olarak ileriye yönelik planlarını aktardı.

İstanbul Uluslararası Mücevherat, Saat ve Malzemeleri Fuarı "ISTANBUL JEWELRY SHOW EKİM 2012”, UBM Rotaforte tarafından, 4-7 Ekim 2012 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde (CNR Expo)’da büyük başarı ile gerçekleştirildi.

Fuar esnasında, "T-S Alyans” fuar’ını ziyaret eden "Habergold.com” ekibi..Müşteri temsilci Serkan Özcan’ın Habergold.com’a yaptığı kısa söyleşi ile fuar’ın gidişatını ve firma olarak ileriye yönelik planlarını aktardı.

Kısa röportajı beğeninize sunuyoruz.

Bize kendinizi veya firmanızı tanıtır mısınız?

Biz İzmir’de üretim yapan ve Türkiye çapında alyans dağıtan bir firmayız. Firmamız uluslar arası da çalışıyor, fuar anlamında… Bu fuar bizim için çok basit geçiyor. Bizim için önemli olan Mart fuarı. Mart fuarında tüm müşteriler geldiği için, bu fuar bizim için bir antreman fuarı gibi oluyor. Şu an bu şekilde devam ediyoruz.

Özellikle gelen müşteriler, genelde yurtiçinden mi yurtdışından mı?

Müşteriler şuan yurtdışından geliyor. Şu anda fuarımızda Rus ve Lübnan ve İranlı müşterilerimiz var. İhracat yapmaya çalışıyoruz.

Genelde yoğunluk olarak iç piyasa mı dış piyasa mı?

Hayır şuan dış piyasa ağırlıklı olduğu için, iç piyasa daha çok Mart’ta olur.

İstanbul’da yeriniz var mı?

İstanbul’da yerimiz var, şuan Antalya’da yerimiz var, Manisa’da yerimiz var.

İstanbul’da yeriniz nerede?

İstanbul’da kapalı çarşıda Nuru Osmaniye kapısının orada… Antalya’da çarşıda var. Şuan Mersin ve Samsun’a bir yer açmayı düşünüyoruz. Şu an Ankara’da bir yerimiz var, orayı açıyoruz. Bayiliklerle böyle devam ediyoruz gidiyoruz.

Fuara gelmeyen müşterilerimize veya okuyucularımıza tavsiyeleriniz nedir?

Fuarlar her zaman firmalar için, dükkanlar için, toptanlar için, bizim için, yararlı olduğunu düşünüyorum herkesi fuara davet ediyorum.

Teşekkür ediyorum.

Ben teşekkür ederim