THY, Bryant ile sözleşmelerini uzattı

THY, Los Angeles Lakers'ın ünlü basketbolcusu Kobe Bryant ile sözleşmelerini iki yıl uzattı

Dünyanın dev kulüplerine sponsor olan ve reklamlarında spor ve sanat dünyasından ünlü yıldızları oynatan THY, Los Angeles Lakers'ın ünlü basketbolcusu Kobe Bryant ile sözleşmelerini iki yıl uzattı. Reklamda Barcelonalı Messi ile oynayacak olan Bryant, "Ben bir hafta Barcelona'da oynasam, o bir hafta Lakers'ta oynasa ne ilginç olur değil mi?" diye espri yaptı.

Türk Hava Yolları (THY), ABD profesyonel basketbol Ligi NBA'in yıldızı Kobe Bryant ile yürüttüğü reklam sponsorluk anlaşmasını iki yıl daha uzattı. Yıldız basketbolcu, yeni reklam filminde, İspanyol futbol devi Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Leonel Messi ile kamera karşısına geçecek.

Ünlü basketbolcu Kobe Bryant, reklam çekimlerine katılmak üzere İstanbul'a geldi. Yenilenen anlaşmanın tanıtımı amacıyla şirketin genel müdürlük binasında toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Kobe Bryant ile iki yıl daha reklam anlaşması yaptıklarını ve yeni reklam filminde yıldız basketbolcu ile ünlü futbolcu Messi'nin rol alacağını açıkladı. THY'nin küresel güç haline geldiğine işaret eden Topçu, 90 ülkeye uçuş düzenleyen dünyadaki tek havayolu olduklarını bildirdi. Topçu, her yıl yüzde 20 büyüdüklerini ifade ederek, "Bu büyük şirketin tanıtımı amacıyla birçok sponsorluk anlaşması yaptık. Sadece basketbol değil, futbol, tenis, golf gibi spor alanında da varlık gösteriyoruz." dedi.

Kobe Bryant, çok sevdiği İstanbul'da bir kez daha bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Türk Hava Yolları'nın, kalitesi, konforu ve ikramları ile harika bir şirket olduğunu dile getiren ünlü basketbolcu, "Sunduğu hizmetler açısından dünyanın bir numaralı havayolu THY ile yapılan ortaklığın parçası olmaktan onur duyuyorum. Uçarken çok eğleniyorsunuz. Bir kere yiyecekler muhteşem. Mutfağa girip kendim pişirmem gerekmiyor. Elimden geldiğince markayı geliştirmek için çalışacağım." şeklinde konuştu.

Çekilecek reklam filminde Messi ile futbol mu, yoksa basketbol mu oynayacağı sorulan Kobe Bryant, "O muhtemelen futbol oynayacak, ben basketbola devam edeceğim. En iyi çözüm bu olur." diyen ünlü oyuncu, ardından espri yaparak, "Ben bir hafta Barcelona'da oynasam, o bir hafta Lakers'ta oynasa ne ilginç olur değil mi?" dedi. Türkiye'ye geçen yıl geldiğinde Galatasaray'ın antrenmanını izlediği ve Galatasaray forması giydiği hatırlatılan Kobe Bryant, Galatasaray'ın geçen yıl çok iyi mücadele ettiğini ve şampiyon olmasının da kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Geçen yıl çekilen ve dünya genelinde yayınlanan ilk reklam filminin ardından ikinci reklam filmi için hazırlıklar başladı. Kobe Bryant ile Messi'nin oynayacağı çekimlerin ilk ayağı İstanbul Atatürk Havalimanı'nda, ikinci ayağı yurtdışında gerçekleştirilecek. Türk, Hollandalı, İngiliz, İspanyol ve Amerikalı ekiplerin işbirliği ile hayata geçirilecek olan reklam filminin 2012 sonunda dünya genelinde yayınlanması planlanıyor.