Ufuk Alyans "Ever After" markasıyla ihracatta vites yükseltmeye hazırlanıyor

Alyans üretiminde yıllardır başarılı çalışmalarıyla sektörümüzde önemli bir yer edinen Ufuk Alyans, özellikle ihracat çalışmalarında daha etkin hamleler yapabilmek için "Ever After" markasını oluşturuyor.

Alyans üretiminde yıllardır başarılı çalışmalarıyla sektörümüzde önemli bir yer edinen Ufuk Alyans, özellikle ihracat çalışmalarında daha etkin hamleler yapabilmek için "Ever After” markasını oluşturuyor.

Birçok filmin ve hikayenin sonunda karşımıza çıkan "Ever After” İngilizce "sonsuza kadar” anlamına geliyor. Alyans takarken çiftler için herzaman birlikteliğin sonsuza kadar sürmesi temenni edilir. İşte bu düşünce ile hayat bulan "Ever After”; özgün tasarımı, tescilli modelleri, farklı dokusu ve sıradışıdizaynı ile alyansa yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. Ufuk Alyans firma sahibi Ufuk Güneş; "Ever After” markasının Ufuk Alyansın yurtdışı yüzü olacağını, ağırlıklı olarak yurtdışı hedeflenerek bu markanın şeklinin ve ruhunun oluşturulduğunu söyledi.

Yurtdışı arenada bir marka isminin etkileyiciliğinin çok önemli olduğunu, ürünün üzerindeki semboller ve betimlemelerle bir hikaye anlatmasının ürüne artı değerler kattığını vurgulayan Ufuk Güneş; "Yaklaşık 2 yıldır üzerine çalışmalarda bulunduğumuz ve tamamen marka tescilini elde ettiğimiz "Ever After”da artık son aşamaya geldik. İstanbul Mart fuarında bu markamızı ilk kez lanse etmeyi planlıyoruz” dedi.

Çok fazla modelle vitrinlerde "Ever After” markasının yer almayacağını, az ama öz model çeşitliliğiyle herkesin zevkine hitap edecek bir tarza sahip olacağını kaydeden Güneş sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yeni markamız alyansta gerçek anlamda farklı dizayn arayanların tercihi olacak. Biz bu markamızın ağırlıklı olarak ihracat çalışmalarımızda yer alacağını öngörmekle birlikte, yurtiçine de sunacağız. Piyasalardan ve müşterilerimizden alacağımız tepkiler ve eleştirileri derleyerek markamızın genel hatlarına son halini vereceğiz. "Ever After”ın kesinlikle taklit edilmesinin önüne geçmek istiyoruz. Tamamen tescili alınacak olan tüm "Ever After” model alyanslarımızın en ufak bir şekilde takliti dahi olsa hukuki mücadelemizi çok net ortaya koyacağız. "Ever After” markamızın Ufuk Alyansın ufkunu genişleteceğini ve markamızı Dünyada çok daha geniş kitlelere tanıtacağına inanıyoruz.”