VA GOLD Kuyumcukent Toptan ve Perakende Mağazasını Açtı

8 ayarda öncü olan "VA GOLD " firması 2012 yılında markalarının hızlı büyümesiyle toptan ve perakende mağazalarını , kuyumcu kent AVM blok'un da açtı. 2012 yılında müşteri potansiyelini yüzde 50 artırdıktan sonra, iş hacmini de yüzde 40 artış oluşturması ile hem üretim ve hem de kadrodaki gelişmelerin kendilerine yeni alternatifler üretmek için zemin hazırladığını söyleyen Firma sahibi Vural Akbal "Habergold.com" a yapmış olduğu açıklamada; " Elimizde ürettiğimiz bir çok kalem mal var. Yüzük çeşitleri gibi, bunlar yılbaşı koleksiyonu için hazırladığımız yüzükler, diğer taraftan bileziklerimiz var. Şu anda altın fiyatının yüksek olmasından dolayı, rağbet gören ucuz bileziklerimizi ayrıca müşterilerimizin beğenilerine sunuyoruz"dedi.

 

8 ayarda öncü olan "VA GOLD " firması 2012 yılında markalarının hızlı büyümesiyle toptan ve perakende mağazalarını , kuyumcu kent AVM blok’un da açtı. 2012 yılında müşteri potansiyelini yüzde 50 artırdıktan sonra, iş hacmini de yüzde 40 artış oluşturması ile hem üretim ve hem de kadrodaki gelişmelerin kendilerine yeni alternatifler üretmek için zemin hazırladığını söyleyen Firma sahibi Vural Akbal "Habergold.com" a yapmış olduğu açıklamada; " Elimizde ürettiğimiz bir çok kalem mal var. Yüzük çeşitleri gibi, bunlar yılbaşı koleksiyonu için hazırladığımız yüzükler, diğer taraftan bileziklerimiz var. Şu anda altın fiyatının yüksek olmasından dolayı, rağbet gören ucuz bileziklerimizi ayrıca müşterilerimizin beğenilerine sunuyoruz”dedi.


Ayrıca, dükkanımızda elimiz de bulunan ürün kalemini burada sunma imkanını oluşturduk. Burada, toptan müşterilerimiz ve hazır var olan perakende müşterilerimiz var. Bu müşterilerimize, burada da hizmet vermek için imkan oluşturduk.

Genle olarak iç piyasa çalışıyoruz ama ihracat için de hazırlıklarımız var. Önümüzdeki dönemlerde de ihracata ciddi şekilde yönelme yapacağız.

Şu an VA GOLD olarak toptan mağazamızı açtık. Aynı zamanda perakende müşterilerimize de ürünlerimizi sunma imkanı oluşturduk.

Bizi bulmak isteyen müşterilerimiz Kuyumcu kent alış veriş blok’u, birinci kat, 561 numaralı mağazada bulabilirler.