Wedding World Kuyumcukent AVM'de indirim

"Evlilik temalı alışveriş merkezi" Wedding World Kuyumcukent AVM, bayram sonrası hızlanacak düğün alışverişleri için cazip indirimleri ve kampanyaları ile ünlü markaları en uygun fiyatlarla sunuyor

Wedding World Kuyumcukent AVM, gelinlik, davetiye, abiye kıyafetler, kına kıyafetleri, kuyum, takı ve aksesuar, düğün organizasyon şirketleri, iç giyim ve fast food’dan oluşan 200 mağaza; evlilik alışverişi yapacaklar için özel fiyatları ve kampanyalarıyla satışlara başladı. Wedding World, içinde nikâh ve düğün salonu olan dünyadaki ikinci AVM özelliği ile Türkiye’de farklı bir ihtiyaca hitap ediyor.

Wedding World Kuyumcukent AVM tamamlandığında, mobilyadan, beyaz eşyaya, kınadan çeyizliği, balayından ev tekstiline uzanan evlilik sektörüyle ilgili her sektörden mağazalar yer alacak. Wedding World Kuyumcukent AVM, şu anda açık olan 200 mağaza ile gelinlikten, damatlığa, ayakkabıdan tekstile, kuyumculardan çeyize kadar geniş yelpazede alışveriş imkânı tanıyor. Kuyum mağazaları ile çok çeşitli altın ve mücevher seçeneğinin bir arada bulunduğu AVM, evlilik ve çeyiz alışverişlerinin de cazip noktası olmayı amaçlıyor. Wedding World Kuyumcukent AVM’nin lokomotifi olan Bahçelievler Nikâh Salonu’nda ise nikâhlar kıyılmaya devam ediyor.

Wedding World Kuyumcukent AVM, hizmet veren kuyumcu mağazaları ile üreticiden tüketiciye direkt uygun fiyatlar sunuyor. Brilliant, Akay, Privenuptia, Georginova, Serap Sezgin gibi gelinlik mağazaları gelinlik markalarını bir arada sunan AVM, davetiye, saat, ayakkabı, abiye, ev tekstili gibi evliliğe yönelik ihtiyaçlara cevap veren mağazalar ile de düğün alışverişlerinde kolaylık sağlıyor. Evlilik kararı alan her çiftin, kuyumdan gelinliğe, davetiyeden abiyeye ihtiyaçlarını uygun fiyatlarla karşılayabileceği Wedding World Kuyumcukent AVM’de isteyen Bahçelievler Belediyesi tarafından işletilen nikâh salonunda nikah kıydırabiliyor, isteyen düğün salonunda evlenebiliyor.