Yabancı Ziyaretçilerin yanı sıra, Nil Bilezik'te Arda Alyans'ı Ziyaret Etti

Fuar'ın ilk günü erken saatlerde dahi, Arda Alyans standı ziyaretçilerin akınına uğradı. Kuyumcukent'in önde gelen firmalarından Nil Bilezik Arda Alyans'ı ziyaret ederken, aynı anda yurt içi ve yurt dışı misafirlerin yoğun ilgi ve katılımını gören Arda Alyans Yönetim Kutulu Başkanı Murat Arda, gelen misafirlerden memnun olduğunu, Arda Alyans'ın bu fuar'da dersine iyi çalıştığını, gelen müşterilerine en iyi hizmeti vereceğini söyledi.

Fuar’ın ilk günü erken saatlerde dahi, Arda Alyans standı ziyaretçilerin akınına uğradı. Kuyumcukent’in önde gelen firmalarından Nil Bilezik Arda Alyans’ı ziyaret ederken, aynı anda yurt içi ve yurt dışı misafirlerin yoğun ilgi ve katılımını gören Arda Alyans Yönetim Kutulu Başkanı Murat Arda, gelen misafirlerden memnun olduğunu, Arda Alyans’ın bu fuar’da dersine iyi çalıştığını, gelen müşterilerine en iyi hizmeti vereceğini söyledi.

Özellikle, yurt dışından gelen müşterilerle bağlantı kurmanın önemli olduğunu, özellikle firam yöneticilerinin bir yabancı dil bilmesinin de önemine vurguda bulunan Arda, lisanın yurt dışına açılan bir kapı olduğunun altını çizdi.

Ayrıca, kuyumcukent’in duayen firmalarından Nil Bileziğe, Ersoy Alyans'a  ve Anadolu esnafından, bu fuarda dahi kendilerini, ilk günde yalnız bırakmayan meslektaşlarıma teşekkür ediyorum dedi.