Yandex'in Türkiye şovu Mynet'le devam ediyor

Mynet ve Yandex, işbirliğine gitti. Mynet kullanıcıları artık internetteki tüm içerik, görsel ve video aramalarını Yandex üzerinden yapacaklar.

Mynet ve Yandex, işbirliğine gitti. Mynet kullanıcıları artık internetteki tüm içerik, görsel ve video aramalarını Yandex üzerinden yapacaklar. AVRUPA’NIN en büyük internet şirketlerinden ve Türkiye’nin yeni arama motoru Yandex ile internet portalı Mynet arasında yapılan işbirliği sonucu artık tüm Mynet kullanıcıları aramalarını Yandex’le yapacak. Yandex.Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ ve Mynet Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kurttepeli, düzenlenen imza töreninde yaptıkları açıklamada, başlattıkları bu işbirliğinin, her iki kurumun da kullanıcılarına ve internet ekosistemine en iyi ve en faydalı hizmeti ulaştırma anlayışlarının ortak sonucu olduğunu belirtti. Yandex.Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Yalçındağ "Hem Yandex, hem Mynet hem de tüm Türk internet kullanıcıları için çok önemli bir işbirliğine imza atıyoruz. Yandex’in özenle yerelleştirdiği arama teknolojilerini Mynet gibi sevilen bir platformun ziyaretçilerinin hizmetine sunuyoruz. Yandex’in Türkiye’de birinci yılını kutladığımız gün yaptığım konuşmamda, ‘şov daha yeni başlıyor’ diyerek, Türkiye’de hızla ve sırayla bir dizi büyük işbirliklerine, yeni çalışmalara imza atacağımızı ve bunları sırasıyla Türk kamuoyu ile paylaşacağımızı söylemiştim. Bu işbirliği de onlardan biri” dedi. Mynet kullanıcıları Yandex’le tüm web’de, Türkiye’den sayfalarda veya Türkçe sayfalarda arama yapabilmenin yanı sıra video ve görsel de arayabilecek.
Aylık kullanım 17 milyon
Mynet Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kurttepeli de "Mynet olarak, kullanıcılarımıza haberden eğlenceye, videodan oyuna pek çok farklı içeriği en iyi kullanıcı deneyimi ve en yaygın erişim ile sunmayı amaç edindik. Mynet üzerinden ve farklı platformlardan her ay 17 milyon kullanıcıya birebir dokunan servisler yarattık. Yandex’in Mynet kullanıcılarına etkin bir arama deneyimi sunacağına inanıyorum” dedi.