Yılbaşında bebelere altın emzik

Taşlı fantezi takılar denince sektörde ilk akla gelen isimlerden biri olan Besay Kuyumculuk tarafından geçtiğimiz aylarda piyasaya sunulan altın emziğe yılbaşı öncesi büyük ilgi.

Taşlı fantezi takılar denince sektörde ilk akla gelen isimlerden biri olan Besay Kuyumculuk tarafından geçtiğimiz aylarda piyasaya sunulan altın emziğe yılbaşı öncesi büyük ilgi.

Şimdiye kadar farklı tasarımlarıyla ön plana çıkan Besay Kuyumculuk, son birkaç aydır piyasaya sunduğu altın emzik ile gündemde. Besay Kuyumculuğun tasarım ekibi tarafından sıradışı bir espri anlayışıyla düşünerek tasarladığı altın emzik, bebeklerden daha çok babalara hediye ediliyor. Bebeklerin hayatta en sevdiği obje olan emziği 14 ayar altın ile kaplayan ve yeni doğan bebeklere sıdaşı bir hediye almayı düşünenler için tasarlanan altın emzik, büyüklerin birbirlerine esprili bir hediye sunmasına da vesile oldu.

Besay Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kaya, bebekler için tasarlanan altın emziğin; çeşitli yarışlarda ve oyunlarda kaybeden, bunun üzerine çeşitli bahaneler üreten kişilere "ağlayana emzik” anlayışıyla esprili bir hediye olarak verildiğini ifade etti. Ömer Kaya; yaklaşan yılbaşı öncesi kuyumculardan çok ciddi miktarda sipariş aldıklarını ve hem bebelere hem babalara altın emziğin çok sayıda hediye edildiğini belirterek, "Altın emziğin bu düzeyde ilgi ve dikkat çekeceğini üretirken tahmin etmiştik. Biz iddialı tasarımlara sahip takılar üretiyorduk ama kimse bizim bu tip ilgi çekici ve unutulmaz bir ürün tasarlayacağımızı tahmin etmemişti. Altın emzik, çeşitli turnuva, müsabaka, yarış ve oyunlarda kaybeden ve bahaneler üreten kişilere ‘ağlama al sana emzik’ espri anlayışıyla hediye ediliyor. Hem yılbaşı öncesi hem de özellikle 4 büyüklerin birbiriyle yaptıkları maçlar sonrasında hediye olarak kaybedilen takım taraftarlarına verilmek üzere altın emzik siparişleri tavan yapıyor” diye konuştu.