AVM'nin Yönetim ve Reklam çalışmasından Memnun değiliz

Uçar'ı Tasarımın sahibi Ayşe Uçar, "Habergold.com" a yapmış olduğu açıklamada Kuyumcukent AVM yönetim ve yapılan reklam çalışması ile ilgili geniş bilgiler verdi.

Uçar’ı Tasarımın sahibi Ayşe Uçar, "Habergold.com” a yapmış olduğu açıklamada Kuyumcukent AVM yönetim ve yapılan reklam çalışması ile ilgili geniş bilgiler verdi.


Kuyumcukent’de yetersiz olan bazı uygulamaların acilen çözülmesini istediğini söyleyen Uçar; "Kuyumcukent’in reklamı yapılmıyor maalesef… Müşterilerimi buraya çağırıyorum, -benim geniş bir müşteri çevrem var aynı zamanda- çağırdığım zaman zor buluyorlar. Ve hiç duymamışlar bugüne kadar, 8 yıl olmasına rağmen, burasının bitimi, tamamlanması yani kuyumcukent olarak, AVM olarak, reklam konusunda sıkıntılarımız var. Onun haricinde aslında çok güzel bir mekan, çok güzel planlanmış, programlanmış fakat reklam aşamasında çok geri kalmış, şu an reklamı bizler kendi çabamızla yapmaya çalışmaktayız”dedi.


Ayrıca, bu güne kadar kendi müşterilerim daha çoklukla buraya geldi, beni tanıyan bilen tavsiye üzerine olanlar…. Buradan da oldu onu inkar edemem, buraya gelen müşteriler şunu bana söylediler, "Hem fiyat, hem de kalite olarak kendilerini memnun ettiğimizi bana söylediler. Ayrıca, buradaki esnaf arkadaşlara geri dönüp söyleyenler oluyor. Yani ben müşterimden, müşteride benden memnun, ama biz sadece AVM’nin yönetiminden memnun değiliz, reklam konusunda çok acil bir takım çözümlere ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.


İyi bir tanıtım yok… Tabi ki, yani yeni bir açılışta, televizyon da çok az kısa bir reklam var. Ya da, işte billboard’a asılan şeyler var ama bunlar sürekli olmalı, eğer bunlar sürekliliğini korumazsa bu reklamlar yine unutulacak. Yani bir hafta ya da on günlük reklamlar insanların kafasında kalmıyor. Kalıcı olan şeyler, sürekli tekrarlanan reklamlar. Şu anda sizin yaptığınız "Habergold.com” olarak daha etkilisiniz ki, sürekli olmaktadır. Biz bunları gördüğümüz halde, bunlarla ilgilenenler görmüyorlar mı?...”dedi.