İşlerin iyi olması için, fiyatların dip seviye de seyretmesi gerekiyor

Nil Kuyumculuk Mağaza Müdürü Murat Baltacı, Habergold.com'a yapmış olduğu açıklamada; " Önceki Ramazanlara göre, daha hareketli ve hızlı geçmektedir. Allah'a şükürler olsun ki, çok büyük bir yavaşlama yaşamadık.

Nil Kuyumculuk Mağaza Müdürü Murat Baltacı, Habergold.com’a yapmış olduğu açıklamada; " Önceki Ramazanlara göre, daha hareketli ve hızlı geçmektedir. Allah’a şükürler olsun ki, çok büyük bir yavaşlama yaşamadık. 

2005 yılından beri bu mağazada görev almaktayım, aslında mağazamızın geçmişi 23 yıllık bir sürece dayanmaktadır.

 İnsanların bizi tercih etmelerinin yegane sebeplerinden birisi, şirket sahibimiz Alaattin bey’in insanlara vermiş olduğu güven ve sevgidir. Bizler ise, Allah’ın izni ile bu itibarı bu mağaza burada olduğu müddetçe, devam etmesi için elimizden geleni yapamaya çalışacağız” dedi.

 

 

Ayrıca, altın fiyatlarından da bahseden Baltacı, altın fiyatlarının çok hareketli olması insanları kararsız bırakıyor bu da haliyle işlere yansıyor. 

Geçtiğimiz dönemde gördük ki, işlerin iyi olması için, fiyatların sürekli aşağıda, dip seviye de seyretmesi gerekiyor. Bu sayede insanlar, hem yatırım için, hem takı için, hem de hediye için gönül rahatlığıyla altı tercih edebiliyor” dedi.