Mira home life artık kuyumcukent'te

Züccaciye Sektörde 2 güzel ve başarılı kadın. Emel Dündar ve Nurcan Yavuz. 15 yıllık dostluklarını açtıkları Mira Home Life ile iş ortaklığına taşıdılar. Biz de Emel Hanım ve Nurcan Hanım'ı Kuyumcukent'te açtıkları yeni mağazalarında ziyaret ettik. Ve 15 yıllık dostluğun işle birleştiği Kuyumcukent'teki Mira Home Life'ın açılış heyecanına ortak olduk.

Züccaciye Sektörde 2 güzel ve başarılı kadın. Emel Dündar ve Nurcan Yavuz. 15 yıllık dostluklarını açtıkları Mira Home Life ile iş ortaklığına taşıdılar. Biz de Emel Hanım ve Nurcan Hanım’ı Kuyumcukent’te açtıkları yeni mağazalarında ziyaret ettik. Ve 15 yıllık dostluğun işle birleştiği Kuyumcukent’teki Mira Home Life’ın açılış heyecanına ortak olduk.

"Mira Home Life, ev tekstil ürünleri adıyla kurduğumuz şirketimizde ben ve ortağım Nurcan Yavuz, 15 yıllık arkadaşlığımızı, bu sektördeki 20 yıllık iş tecrübelerimizi ve zevklerimizi birleştirerek yola çıktık.

Ürünlerimizi ilk olarak Züchex 2012 fuarında beğeniye sunarak, sektöre farklı bir ürün gurubuyla giriş yaptık. Fuarda ürünlerimize gösterilen ilgiden duyduğumuz memnuniyetle, işimizi daha da geliştirip ürün çeşidimizi arttırarak Kuyumcukent AVM’de daha büyük bir showroom hazırladık.

Hazırladığımız koleksiyon evin her köşesinde kullanılabilecek, şık ve dekoratif olmasının yanı sıra kullanım kolaylığı sunan özel tasarım tekstil kutularından oluşmaktadır. Banyodan mutfağa, salondan yatak odalarına kadar farklı amaçlar için hazırladığımız özel konseptler büyük ilgi görmektedir. Özellikle havlu setleri, hamam ve sauna setlerinden oluşan Banyo grubumuz en çok talep gören ürünlerimiz arasındadır.

Şu anda Türkiye genelinde birçok butik mağazayla çalışmaktayız. Hedeflerimiz arasında öncelikle Mira Home Life olarak markamızı daha çok mağazada raflarda görebilmektir. Sonrası ise tabiî ki ihracata daha çok yönelebilmek.

‘Evinizin kalbi’ sloganıyla çıktığımız yolda, her eve farklı bir atmosfer katacak ürünlerimizle sizlere de hizmet vermeyi diler, gösterdiğiniz ilgiden dolayı tüm dost ve müşterilerimize teşekkür ederiz.”