Satışlar iyi, ama AVM'nin daha iyi tanıtılması gerekiyor

İlk defa tavsiye üzerine kuyumcukent de iş hayatına başlayan Sevinç ayakkabıların sahibi Sevinç Ulaş, "Habergold.com"a yapmış olduğu açıklamada; "Kuyumcukent'e iki ay önce geldim. Asıl üretim yerimiz gedik paşa. Satışlarımız gayet güzel ama daha biraz tanıtılması gerekiyor AVM'nin.. Genellikle gelinlik ve abiye ağırlıklı ayakkabılarımız. Ama normal konsept de var bizde, ama normalın dışında da bayanların giyebileceği, yüzde yüz deri çantalarımız ayakkabılarımız var" dedi.

İlk defa tavsiye üzerine kuyumcukent de iş hayatına başlayan Sevinç ayakkabıların sahibi Sevinç Ulaş, "Habergold.com”a yapmış olduğu açıklamada; "Kuyumcukent’e iki ay önce geldim. Asıl üretim yerimiz gedik paşa. Satışlarımız gayet güzel ama daha biraz tanıtılması gerekiyor AVM’nin.. Genellikle gelinlik ve abiye ağırlıklı ayakkabılarımız. Ama normal konsept de var bizde, ama normalın dışında da bayanların giyebileceği, yüzde yüz deri çantalarımız ayakkabılarımız var” dedi.

Ayrıca, biz burada bayan ayakkabı, abiye, çanta ve çizme… Buraya gelmekten memnunum, şu açıdan imkanları uyumlu, AVM’nin bize sağlamış olduğu imkanlar iyi şu anda… Belki bir yıl sonra kiralar daha pahalı olacak…

Satışlarımız oluyor, dışarıdan bilenler geliyor, bizim kendi müşterilerimiz de geliyor buraya, sadece mal almak isteyenler geliyor. Perakende müşterileri, buraya geliyor. Yani garanti müşterilerimiz alıcılar geliyor buraya..

Genelde yurt içi ama yurt dışından da geliyorlar. Araplar geliyor, Libya’lılar, Irak’lılar, iran’lılar ve Azeriler daha çok geliyor. Yani dışarıdan bilerek gelenler daha çok..

Aslında burayı insanlar Kuyumcukent olarak biliyor insanlar. Kafalarında öyle bir şey oluşmuş ama öyle değil.. Gelinlik, ayakkabı, çanta, abiye yani her şey var.. Evlilik hakkında düşündüğünüz her şey var. Yakında beyaz eşyacılar da gelecek” dedi.