Murat Arda, Fuar'ın ziyaretçileri, Fuar'ın iyi Geçeceğini Gösteriyor

Arda Alyans Yönetim Kurulu Başkanı Murat Arada, "Habergold.com" a yapmış olduğu açılamada, ilk günde, fuar'ın ilk gününü değerlendirdi.

Arda Alyans Yönetim Kurulu Başkanı Murat Arada, "Habergold.com” a yapmış olduğu açılamada, ilk günde, fuar’ın ilk gününü değerlendirdi.

Fuar açılışı yeni oldu. Beklentimiz illaki var. Arda Alyans olarak biz fuar’a iyi çalıştık. Yani Arda Alyans dersine iyi çalıştı bu fuar için, genelde yurt içi çalışmaktayız. Ama yavaş yavaş da yurt dışına açılmaya başladık. Bu nendeler yurt dışı müşterilerinin sayısını artırmak için, genel itibari ile fuarlarda yabancı müşterileri tanıma imkanı olmaktadır.

İlk gün olmasına rağmen sonuçları ilk etap da kestirmek belki zor ama, şu an ki izlenimiz bu fuar’ın çok verimli geçeceğinin gösteriyor. Neden derseniz, ilk günde bu kadar yabancı ziyaretçinin olması ki, hemen hemen Anadolu’dan gelen ziyaretçileri dahi aşmış durumda diyebiliriz.

Biz genelde hiçbir fuar’ı kaçırmayız bir katılımcı olarak da her zaman katılırız. Buna rağmen eski fuarlar ile şu anı değerlendirirsek, gerçekten çok farklı bir durum var, bu fuar iyi geçecek, öyle gösteriyor.