Adana,"Hasan Öz kuyumculuk"tan, İsatanbul Jewelry show fuarına ziyaret

Yerli ve yabancı üreticiler, toptancılar, perakendeciler, ihracatçılar, ithalatçılar ve tasarımcıların sektörle ilgili aradıkları tüm yenilik ve gelişmeleri izleyebildikleri Istanbul Jewelry Show, sektöründen aldığı güçle bugün alanında dünyanın sayılı fuarları arasında yer alıyor. Yurt dışı gibi yurt içinden de bu fuara ziyaretçi akını devam etmektedir. Adana'den fuar'ı ziyarete gelen, "Hasan Öz Kuyumculuk" sahibi Hasan Öz, Aydoğan Kuyumculuk standına ziyarette bulundu.


Haber: Abdulvahap Filiz
Yerli ve yabancı üreticiler, toptancılar, perakendeciler, ihracatçılar, ithalatçılar ve tasarımcıların sektörle ilgili aradıkları tüm yenilik ve gelişmeleri izleyebildikleri Istanbul Jewelry Show, sektöründen aldığı güçle bugün alanında dünyanın sayılı fuarları arasında yer alıyor.

Yurt dışı gibi yurt içinden de bu fuara ziyaretçi akını devam etmektedir. Adana'den fuar'ı ziyarete gelen, "Hasan Öz Kuyumculuk" sahibi Hasan Öz, Aydoğan Kuyumculuk standına ziyarette bulundu.
Fuar ziyareti esnasında, Habergold.com'a fuar hakkında kısada olsa görüşlerini anlattı. Hasan Öz, "Fuar'ın çok iyi geçtiğini gördüğünü söyleyen Öz, çok fazla youğun olmasada, standa katılanların genel itibari ile siparişler yazdıklarını görmekteyim. Umarım herkes  burada umduğunu bulmuştur. İleri ki aşamalarda da kendim de fuarlara katılmayı düşünüyorum."dedi.