Nusret Altınbaş; "Hedefe odaklanarak, yeni tasarımlar üretmeliyiz"

Kuyumculuk sektörünün önde gelen isimlerinden Altınbaş Holding Yönetim Kurulu üyesi, Nusret Altınbaş'ın "Habergold.com"'a vermiş olduğu kısa röportajımızı siz değerli okuyucularımızın beğenisine sunuyoruz.

Röportaj: Abdulvahap Filiz

İstanbul Uluslararası Mücevherat, Saat ve Malzemeleri Fuarı "ISTANBUL JEWELRY SHOW EKİM 2012”, UBM Rotaforte tarafından, 4-7 Ekim 2012 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde (CNR Expo)’da büyük başarı ile gerçekleştirildi.

Kuyumculuk ve mücevherat endüstrisinin buluşma platformu olarak adlandırılan Fuar, Avrupa ve Orta Doğu’nun en önemli ticaret köprüsü olarak 35. kez sektörün önde gelenlerini, 22.000 metrekarelik alanda 10.000’den fazla yeni ve farklı ürünle buluşturdu.

Kuyumculuk sektörünün önde gelen isimlerinden Altınbaş Holding Yönetim Kurulu üyesi ve Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı, Nusret Altınbaş’ın "Habergold.com”’a vermiş olduğu kısa röportajımızı siz değerli okuyucularımızın beğenisine sunuyoruz.

 

Şu anda fuar nasıl geçiyor düşüncelerinizi alabilir miyiz?

Fuar gayet iyi geçiyor. Güzel bir çalışma olmuş… Gerek fuar organizasyonu, gerekse firmalar güzel çalışmış, bu saate kadar fuardan biz çok memnunuz.

Önceki fuarlarla, şu anki fuarları karşılaştırırsak. Şu anki fuarın gidişatı nasıl?

Öncekinden şunu görüyorum, fuar öncesinde daha organize, daha derli toplu bir fuar görüyorum. Herkes daha işine odaklanmış, işini bilen bir şekilde fuar devam ediyor. İnşaallah, daha da uzmanlaşacağız. Esnaf arkadaşlarımız ve biz daha da işimizi geliştireceğiz.

Firma olarak ileriye yönelik nasıl bir planınız var?

Hedefimize odaklaşmak, hedefi net belirlemek, hedefe doğru ilerlemek.

Siz Türkiye’nin sayılı firması olduğunuzdan dolayı, şu andaki Türkiye genelinde ki, ekonomik durumu kısaca açıklayabilir misiniz?

Biz bir sektör olarak, Türkiye’yi değerlendirmek belki biraz farklı olabilir. Ama biz sektör olarak çok iyiyiz. Hem bizim işlerimiz çok iyi, firmalarımız olarak, hem de sektör olarak gördüğümde işine odaklaşmış, ne yapacağını bilen, yeniliğe açık, tasarım üreten, hepsinin de sipariş yazıyor görüyorum.

Teşekkür ediyorum.

Ben teşekkür ederim.