Alyans Modasında Son Trendler

Zarif gösterişli ve renkli ya da klasik ve sade. Düğün gününüzün en önemli parçası, hayatınızın ise her gününde sizinle olacak alyansınız hem kişiliğinizi yansıtsın hem de trendlerin gerisinde kalmasın!

Alyans ve yüzük modası her yıl hatta altı ayda bir kendini yeniliyor. Beyaz altın üzerine pırlanta çalışılmış aylansalar bu yıl da favoriler arasında yer alıyor. 2012 yılında çoğu gelinin tercihi yine beyaz altın üzerinde pırıl pırıl parlayan pırlanta alyanslardan yana olacak. Tam tur ya da tek taş kullanılarak tasarlanmış bu alyanslardan zevkinize uygun olanı seçebilirsiniz.
Önceden Araştırma Yapın! Pırlanta taşlarla süslü bir alyans ya da tektaş almak istiyorsanız, mutlaka önceden fiyat konusunda küçük bir araştırma yapmalısınız. Yüzüğün fiyatı taşın büyüklüğü, berraklığı, karatı ve kesimine göre değişir. Karat bir pırlantanın ağırlık ölçüsüdür. Ancak kesim, renk ve berraklık aynı karat ağırlığındaki iki pırlantanın fiyatını değiştirebilen faktörlerdir.
Kişiye Özgü Tasarımlar Ön Plana Çıkıyor! 2012 alyans ve yüzük modasında kişiye özgü tasarımlar da ön plana çıkıyor. Kişiliğinizi yansıtan modelin sadece size özgü olması ise küçük detaylarda gizli’ Kullanılan taşın kesimi, berraklığı, büyüklüğü ya da çeşitli altınların bir arada kullanıldığı modern tasarımlar gibi… Bu arada hemen belirtelim; beyaz, yeşil ya da kırmızı altın kullanılarak tasarlanmış alyans ve yüzükler son trendler arasında. Beyaz altın zarifliği ile büyülerken, yeşil altın tasarımı modernleştiriyor. Kırmızı altın ise beyaz altını daha da ön plana çıkarıyor.
Gökkuşağı Renkleri Renkli değerli taşların kullanıldığı alyans ve yüzükler 2012 yılında yükselişe geçiyor. Masmavi safir, kıpkırmızı yakut, göz alıcı yeşiliyle zümrüt, asaletin rengi moru yansıtan ametist ve güneş gibi sımsıcak sarısıyla sitrin; 2012 alyans ve yüzük modellerinde karşımıza çıkıyor. Dilerseniz sadece tek bir taşı kullanarak göz alıcı bir modele sahip olabilirsiniz ya da tüm bu renkli taşları sırasıyla tek bir modelde kullanabilirsiniz. Böyle bir talepte bulunduğunuzda kuyumcunuz tasarımıyla ilgilenecektir. Bu tarz bir modeli günlük hayatta şık bir takı olarak da kullanabilirsiniz. Klasik alyans modellerini tekdüze buluyorsanız, renkli bir kişiliğe sahipseniz ve düğününüzde canlı renkler hakimse alyans ve yüzüğünüzün de bu renk cümbüşüyle uyumlu olmasını öneriyoruz. Alyans veya yüzüğünüzde bu değerli taşları özgün tasarımlarla birleştirerek, gökkuşağı renklerini düğününüzde taşıyabilirsiniz.
http://www.ersoyalyans.com

http://www.ardaalyans.com