İyi Bir Takımız, Başarılı Olacağımıza İnancım Tam

Dinçel Kuyumculuk sahibi, İstanbul Ticaret Odası yönetim kurulu üyesi Ömer Dinçel, Habergold'a komite kuruluşu ve çalışmaları üzerine konuştu.

Dinçel Kuyumculuk sahibi, İstanbul Ticaret Odası yönetim kurulu üyesi Ömer Dinçel, Habergold’a komite kuruluşu ve çalışmaları üzerine konuştu.

Komiteyi Kendi İşlerimizden Önde Tuttuk 

"Komiteyi kurduktan sonra seçimler için aktif bir çalışma yaptık. Neredeyse bütün mesaimizi seçimlere harcadık. Kuyumcukent’te, semtlerde ve Kapalıçarşı’da tanıdığımız, bize güvenen insanların kapılarını çalıp, oy talebinde bulunduk. Komiteye bu kadar yoğun mesai harcayıp, yeri geldiğinde kendi işimizden önde tutarak ilgilenmemizin karşılığını, yüksek oy farkıyla kazanan olarak aldık.”

Esas Zorlu Süreç Şimdi Başladı

Seçimlerin ardından esas zorlu sürecin şimdi başladığını söyleyen Ömer Dinçel, "Asıl sorumluluk şimdi üzerimize yüklendi. Bu zamana kadar yönetim tarafından aktif çalışma yapılmadığını görüyoruz. Bunun yanı sıra İhracatçılar Birliği İTO ve İKO arasında pek olumlu birliktelik tablosu yoktu. Biz şu an bunu kırarak ortak istişarelerle birlikte, bir dayanışma ve birliktelik ortamı yaratmaya çabalıyoruz.” dedi.

Darphaneyle Görüşmelerimiz Devam Edecek 

Bunların yanı sıra "Darphane ile yaptığımız görüşmeler ile bekleyen malların teslim edilip, piyasaya sürülmesini sağladık. İlerleyen dönemde yine sektörün ihtiyaçları doğrultusunda, ortak görüşmelerimiz ve taleplerimiz olacak.” ifadesinde bulundu.

Perakendeci Esnafın Dertlerini İyi Biliyoruz 

Son olarak "Bizi bekleyen daha bir çok görev ve sorun var. Perakendeci esnafın dertlerini iyi biliyoruz. Zamanla hepsinin üzerinde eğileceğiz, bunlarla alakalı olarak çalışmalarımız sürüyor. Takım olarak çalışırsak eğer birçok sorunu kolaylıkla halledebileceğimize inanıyoruz.” diye ekledi.

Öteyandan, başımızda Malatya Kuyumcular Odası Başkanlığını yapmış ve tecrübesi olan Erhan Hoşhanlı gibi bir başkanın olması işleri ayrıca kolaylaştırıyor