Mesut Bıyık; " Müşterilerimizin Taleplerine göre yön almaktayız"

Astro Gold Pazarlama koordinatörü Mesut Bıyık, "Habergold.com" a yapmış olduğu açıklama da, Astro Gold olarak, Anadolu'nun en ücra köşelerine dahi uzandıklarını söylediler.

Astro Gold Pazarlama koordinatörü Mesut Bıyık, "Habergold.com” a yapmış olduğu açıklama da, Astro Gold olarak, Anadolu’nun en ücra köşelerine dahi uzandıklarını söylediler.

Mesut Bıyık, 12 yıldır sektörde çantacılık olarak tabir ettiğimiz canlı satış olayını gerçekleştirmekteyim. Marmara, Ege ve Güney bölgesi olmak üzere geniş bir bölge, Astro Gold olarak yaklaşık bir yıldır aktif satışa başladık. Astro Gold’da bahsettiğim bölgenin Pazarlama koordinatörüyüm.

Yaklaşık bir yıl gibi kısa bir dönem içerisinde çok geniş bir müşteri portföyüne ulaştık. Bunların hem bizim zaman içerisinde ki, kazanımlarımız ve firmanın da ürettiği ürünlerin satılabilirliğinin olmasının desteği ile, bölgemizin eski hatırı sayılır, sözü geçilir eski esnaflarımızı tekrardan kazanma imkanı bulduk. Hepsi ile ticaretimiz ayrı ayrı devam ediyor.

Ağrılık ürünlerimiz, "su yolu” başta olmak üzere, taşlı takım, 22 set olmak üzere, çantamızda canlı satış yapma üzere, bu tarz ürünleri götürüyoruz. Bunu dışında A’dan Z’ye ürün yelpazesi söz konusu ve ayrıca bizim ürünlerin yanı sıra, müşterilerimizin de, istekleri üzerine, yeni model geliştirme anlamında, her türlü olayla açığız.

Müşterilerimizin talepleri, beklentileri ve istekleri doğrultusunda, tekrardan çizim yaparak, o modelleri piyasaya hem de kendilerine sunmak üzere hazırlayıp çok kısa bir sürede, üretip teslim etmemizden dolayı tercih sebebi olduk.

Bu çalışma, hem bizim adımıza, hem de firmamız ve müşterilerimiz adına çok başarılı oluyor. Genelde bunu yüzde doksan müşteri pörföyümüze yapıyoruz. Taleplerini isteklerini, özellikle bölgesel bazda durumlar söz konusu bu işte, her ürün her bölgede satacak diye bir kaide yoktur. Bölgesel ürünlerimiz, müşterilerimizin istişareler doğrultusunda doğru yönü bulup, doğru yöne hem bizim hem de kendilerinin satmaları adına elimizden geleni yapıyoruz. Bu çalışmalar devem ediyor.

Müşterilerimize tavsiyemiz, "Habergold” u takip edin, bizi de buradan takip edin. Çünkü bu sayede bir çok esnaf ağabeylerimizin diyorum, çünkü samimiyetimiz hat safhaya ulaştı. Bir çok esnaf abimiz, ulaşmak isteyip ulaşamadığı ürüne, habergold sayesinde, üretilen ürünlere ulaşarak, ticaret yapmaya başlamıştır. Bu ticaret sayesinde de her iki taraf kazançlı çıkıyor. Habergold’u takip edin.