Nebil Usluer Başkanlığa seçildi

İstanbul Vizyon Park Ofis Blokları Kat Malikleri Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti

Son zamanların dikkat çeken oluşumu Vizyon Park’ın 25 Temmuz-2 Ağustos’u içeren, Ofis Blokları Kat Malikleri Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti.

Toplantıda şu konular işlendi;

• Daha önce kat maliklerine tebliğ edilmiş bulunan 2012 yılı işletme projesinin okunması, müzakeresi, onaylanması ve yönetim kuruluna fasıllar arasında aktarma yetkisinin verilmesi.
• Blok kullanımında bulunan ve ortak alan statüsünde bulunan otoparkın işletme şekli ve bu konuda uygulanacak kuralların belirlenmesi.
• İktisadi işletme kurulması ve işletmesi ile ilgili olarak Blok Kat Malikleri Yönetim Kurulu’na yetki verilmesi.
• Mevcut elektrik ve su sayaçlarının ferdiletirilmesi konusunda karar alınması ve bu işlemler için Blok Kat Malikleri Yönetim Kurulu’na yetki verilmesi.
• Ortak alan olarak belirlenmiş bulunan mahallere kat maliklerine gelir sağlaması amacıyla reklam alınması konusunda yönetim kuruluna yetki verilmesi.
• Kat maliklerine herhangi bir maddi külfet getirmemesi kaydıyla ve kat maliklerini bilgilendirme ve ofis bloklarını tanıtım amacını taşıyacak ve üç ayda bir çıkarılacak bülten yayınlanması konusunda Blok Kat Malikleri Yönetim Kurulu’na yetki verilmesi.
• Yapılacak seçimle yedi kişiden teşekkül edecek Blok Kat Malikleri Yönetim Kurulu başkan ve üyeleri ile üç kişiden teşekkül edecek Blok Kat Malikleri Denetim Kurulu başkan ve üyelerinin seçimi, görev sürelerinin belirlenmesi.


Usluer,başkanlığında yapacağı çalışmalardan bahsederek;”Başkanlık dönemimizce, daha önce edindiğimiz bilgi ve becerileri bu hizmette uygulayacağız.Yönetim Kurulu olarak öncelikle yapacağımız katılımı sağlamak.Yönetim Kurulunun tamamının paylaşıma ortak olmasını sağlayacağız.Genelde konular, kat malikleri kurulunda birkaç kişiye yığılır.Biz öyle yapmayacağız.Çoklu bir yönetim anlayışıyla yöneteceğiz.Hedeflerimiz arasında en önemli konu güvenlik.Prestijli yaşamın yanı sıra ekonomik olarak da aidatları da aşağı çekmek için çalışmalarımız olacak.İstanbul’da Vizyon Park’ı marka haline getirip,yaşam,temizlik ve teknoloji kalitesiyle öne çıkaracağız.Zaten var olan alt yapıyı daha da geliştirerek insanların güvenini kazanacağız.Yani imrenilen bir oluşum olacak.Bu yüzden kat maliklerinin tamamı ile bunları gerçekleştireceğiz.Bu bölgenin önemi çok büyük.Gün geçtikçe önemi de artmaya devam ediyor.Gözlemlediğim kadarıyla,inşaatlar yükseliyor ve konum açısından,Sefaköy Rampası’ndan aşağı indiğinizde İstanbul’da gıptayla bakılabilecek bir merkezde bulunuyor.Vizyon Park İstanbul’un belli bir bölgesinin siluetini değiştirmiş oldu” dedi.

İSTANBUL VİZYON PARK OFİS BLOKLARI KAT MALİKLERİ YÖNETİM KURULU

Nebil Usluer:Yönetim Kurulu Başkanı
Nezih Okyar:Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı
Yusuf Emre Öksüz:Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı
Halil Çakan:Yönetim Kurulu Üyesi
Mehmet Kamil Jiliptay:Yönetim Kurulu Üyesi
Fuat Taşçı:Yönetim Kurulu Üyesi
İsmail Ağca:Yönetim Kurulu Üyesi
Ali Serdar Özcan:Denetim Kurulu Başkanı
Osman Karagüney:Denetim Kurulu Üyesi
Ergün Öztaş:Denetim Kurulu Üyesi
Nihat Öztoklu:Ivp Genel Koordinatör
Banu Kavuncu:Ivp Memur