Tartışmalı geçen Kuyumcukent seçimlerin de, İAR başkanı Özcan Hallaç başkan seçildi

Çarşamba günü saat 14:00 sularında başlayan Kuyumcukent kat malikler seçimleri çok tartışmalı başladı. 3 adayın yarıştığı seçimde iki aday, seçimde şike var iddası ile oylamaya girmeden, kızarak salonu terk ettiler. Kanun gereği iptal edilemeyen seçim, yönetim kurulu tarafından, k alan üyelerle yoluna devam ederek, adayların kullandığı oylarla, İstanbul Altın Rafineri (İAR), Yönetim kurulu başkanı Özcan Hallaç'ın seçimi kazanmasıyla son buldu.

 

Çarşamba günü saat 14:00 sularında başlayan Kuyumcukent kat malikler seçimleri çok tartışmalı başladı. 3 adayın yarıştığı seçimde iki aday, seçimde şike var iddası ile oylamaya girmeden, kızarak salonu terk ettiler.

Kanun gereği iptal edilemeyen seçim, yönetim kurulu tarafından, kalan üyelerle yoluna devam ederek, adayların kullandığı oylarla, İstanbul Altın Rafineri (İAR), Yönetim kurulu başkanı Özcan Hallaç’ın seçimi kazanmasıyla son buldu.

Ayrıca, yeni yönetimde yapacakları projeleri hakkında salondaki üyelere ve basın mensuplarına bilgiler veren, Özcan Hallaç; "Cami projesi yönetim tarafından kabul edildi, aidat harici kuyumcukent de ki, esnafların yapacağı yardımlarla cami yapılacak. Belediye ile bağlantıya geçilerek, metro tramway hattının kuyumcukent’in altından geçmesi için uğraşacağız. Havaalanı ile kuyumcukent arasında, bedava servisler düzenleyerek, gelen müşterilerin, kuyumcukent’den alış veriş yapmasını sağlayacağız” dedi.


Öteyandan, otoparklardan, AVM içerisindeki ve atölyeler de ki aidatlara kadar bir takım yanlış uygulamaları da kaldıracaklarını, bundan sonra "KİAŞ” ı aktif bir hale sokacaklarını söyleyen Hallaç; " Yanımızdaki Vizyon Park’ın işlerini ihale olarak neden "KİAŞ” gibi bir kardeş kuruluş almadı, neden bu zamana kadar bir gelir getiren kurum haline dönüşmedi, halbuki "KİAŞ” güçlü bir firma… Reklam için bu kadar paralar toplandı, ve bu reklam paralarının nasıl kullanıldığı iddaları var” dedi.

Biz gerekirse belki marka lokantaları ya da Marketleri AVM’ye getirerek burada bir çalışmalar yapacağız.

-Muhalefet açısından,- hala seçimdeki "şike” iddaaları üzerine, - nasıl hareket edileceği beklenirken, bunda sonra yeni yönetimin atacağı her adım, mercek altında olacağı kesin gözüyle bakılmaktadır.